Bilgi bankası
Birden fazla çalışma alanı
Her işletmeyi kendi alan adları, postası, ekibi, planı ve faturalarıyla kendi çalışma alanında yürütün ve kenar çubuğundan aralarında geçiş yapın.
Ayrıntılar
- Kenar çubuğunun en üstündeki değiştirici, sahibi olduğunuz ya da davet edildiğiniz her çalışma alanını planıyla birlikte listeler; Yeni çalışma alanı da bir tane daha oluşturur: kendi alan adları, adresleri ve posta kutusuyla, tamamen ayrı.
- Plan size değil, bir çalışma alanına aittir; bu yüzden her birinin kendi planı, sınırları ve faturaları vardır ve aralarında hiçbir şey paylaşılmaz. Bir çalışma alanının planını sahibi ya da billing:write iznine sahip bir rol yönetir.
- Aynı anda Free planında yalnızca bir çalışma alanına sahip olabilirsiniz: bir sonrakini oluşturmadan önce onu yükseltin. Ücretli çalışma alanlarının sınırı yoktur ve kişisel posta kutunuz bunlardan biri sayılmaz.
- Bir çalışma alanını silmek, ayarlarındaki Tehlikeli bölge altındadır: adını yazın ve doğrulama kodunuzla onaylayın. Önce planı iptal edilir, sonra DNS kayıtları serbest bırakılır ve postaları silinir. İlk çalışma alanınız silinemez.
- Aynısı REST API'de /workspaces altında, SDK'da workspaces, komut satırında openemail workspaces olarak ve MCP sunucusunda bulunur.